Stichting Beroepsopleiding Personenschade kiest voor OnderwijsOnline van Fringe

Stichting Beroepsopleiding Personenschade zet zich in voor het aanbieden en blijvend ontwikkelen van een geaccrediteerde, hoogwaardige, meerjarige beroepsopleiding van, voor en door de branche Personenschade.

Stuur bericht
Vertrouwd door

Even voorstellen…

Stichting Beroepsopleiding Personenschade zet zich in voor het aanbieden en blijvend ontwikkelen van een geaccrediteerde, hoogwaardige, meerjarige beroepsopleiding van, voor en door de branche Personenschade.

Wat gaat Stichting Beroepsopleiding Personenschade doen?

Vanaf januari 2022 is Stichting Beroepsopleiding Personenschade met leerjaar 1 van een beroepsopleiding gestart. De wens is om een opleidingsinstantie te vormen waarin actuele opleidingen worden aangeboden en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Waar verbinding wordt gezocht tussen de diverse partijen, waar begrip wordt gecreëerd voor elkaar en elkaars positie en waar in openheid verschillen en overeenkomsten worden benoemd en besproken. Binnen de opleidingen van de stichting wordt gezocht naar verdieping. Alles met het hogere doel om het voor benadeelde nog beter te doen, waardoor het werk in de letselschadebranche effectiever en prettiger wordt.

Beroepsopleiding Personenschade kiest OnderwijsOnline als leeromgeving

Voor deze beroepsopleiding maakt de stichting gebruik van het flexibel leerplatform OnderwijsOnline van Fringe. Het hele opleidingstraject wordt in OnderwijsOnline vorm gegeven en ook de opbouw van het dossier (eindopdracht) vindt plaats in OnderwijsOnline.

Door de keuze voor OnderwijsOnline verzekert Stichting Beroepsopleiding Personenschade zich van een flexibel leerplatform dat voorziet in alle wensen en behoeften zodat deelnemers optimaal kunnen leren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daar werken we vanuit Fringe natuurlijk graag aan mee!

Wij zijn blij dat Stichting Beroepsopleiding Personenschade voor Fringe heeft gekozen en zetten graag de prettige samenwerking voort!

Ben je benieuwd wat Fringe voor jouw opleiding of organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een demo.

Ontdek hoe we jullie kunnen helpen

We staan voor je klaar om een demo te geven en te laten zien hoe onze producten jullie onderwijs kunnen verbeteren. Plan direct een afspraak in.