Functioneel applicatiebeheer

 • Consultant bij jullie op locatie
 • Snelle hulp bij uitval of piekmomenten
 • Ook ondersteuning voor langere periode(s)

Onze specialisten zijn doorgewinterde experts in het beheer van al onze producten en modules

Onderwijsinstellingen worden geconfronteerd met steeds complexere IT-systemen en applicaties. Het beheren en onderhouden van deze systemen kan een uitdaging zijn, vooral voor onderwijsinstellingen met beperkte IT-resources. Daarbij zijn er veranderingen in lesmethoden, studentenondersteuning en onderwijsbeleid, waardoor er behoefte is aan flexibele IT-oplossingen die aangepast kunnen worden aan deze veranderingen.

Bij Fringe Company begrijpen we dat effectief functioneel applicatiebeheer cruciaal is om jouw onderwijsinstelling soepel te laten draaien. Ons team van specialisten staat klaar om jouw operationele uitdagingen aan te pakken. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderwijsinstelling optimaal kan functioneren. Met het onderwijs, voor het onderwijs!

 • Onze specialisten zijn doorgewinterde experts in het beheer van al onze producten en modules. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van onze technologieën, kunnen ze jouw instelling efficiënt ondersteunen, ongeacht de complexiteit van de situatie.

 • Of je nu nieuwe medewerkers hebt die ondersteuning en opleiding nodig hebben, tijdelijke uitval van medewerkers ervaart, of piekmomenten in het beheer voorziet, wij staan paraat om je te helpen. We bieden training en begeleiding op maat om ervoor te zorgen dat jouw team optimaal gebruikmaakt van onze tools.

 • Fringe Company is jouw betrouwbare partner in functioneel applicatiebeheer. We begrijpen de dynamiek van het onderwijs en streven ernaar om jouw operationele processen te stroomlijnen, ongeacht de uitdagingen die zich voordoen.

   

 • Ons functioneel applicatiebeheer is gericht op het waarborgen van continuïteit en stabiliteit in jouw onderwijsomgeving. We staan garant voor een naadloze werking van onze producten, zelfs tijdens personeelswisselingen of drukke periodes.

Benieuwd hoe wij jullie kunnen ondersteunen met functioneel applicatiebeheer?

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag!
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring