Online leeromgeving en LMS

 • meer flexibiliteit en mogelijkheden om door te groeien
 • meer overzicht voor docenten en studenten
 • volledig modulair opgebouwd
Voorheen heette onze online leeromgeving:

Het flexibel leerplatform van Fringe

Als school wil je dat studenten het beste uit zichzelf halen. Dat ze kunnen leren en ontwikkelen op een manier die het beste bij ze past; flexibel en gepersonaliseerd.

Het flexibel leerplatform van Fringe is met zijn losse modules naar eigen wens en behoefte samen te stellen. Elke module kan zo ingezet worden dat het verschillende niveaus van flexibiliteit ondersteunt. Zo kun je als onderwijsteam of instelling zelf bepalen hoeveel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en keuzevrijheid je de studenten wilt geven.

 • SaaS betekent minder incidenten en minder werk aan beheer. Bovendien is een SaaS-omgeving gegarandeerd veilig en voldoet de complete oplossing altijd aan de laatste wet- en regelgeving

 • Ons flexibel leerplatfom is ontwikkeld voor en met het onderwijs. Student en docent werken samen op een intuïtief en overzichtelijk flexibel leerplatform. Deze software daagt uit tot beter leren. Het geeft inzicht en werkt eenvoudig.

 • Of gebruikers nu werken op een laptop, mobiele telefoon of tablet: de interface wordt altijd afgestemd op het apparaat waarmee het verbonden is. Studenten, onderwijspersoneel en medewerkers kunnen overal en op elk tijdstip aan de slag.

 • Door de modulaire opbouw kiezen onderwijsinstellingen zelf welke onderdelen ze wel of niet gebruiken

Benieuwd naar de werking van ons LMS?

Features

 • Plaats-, tijd- en apparaatonafhankelijk

  Of gebruikers nu werken op een laptop, mobiele telefoon of tablet: de interface wordt altijd afgestemd op het apparaat waarmee het verbonden is. Studenten, onderwijspersoneel en medewerkers kunnen overal en op elk tijdstip aan de slag.

 • Meer didactische professionaliteit voor de docent

  Op basis van onze ervaring, intensieve samenwerking met klanten en data hebben we een aantal slimme oplossingen bedacht die het mogelijk maken voor scholen om hun onderwijs eenvoudig en overzichtelijk flexibeler te maken. Zonder ingewikkelde processen. Zo kunnen leerkrachten doen waar ze goed in zijn, lesgeven.

 • Volledig modulair opgebouwd

  Flexibel onderwijs brengt veel onderwijslogistiek met zich mee. Om te voorkomen dat docenten verzanden in grote hoeveelheden administratie, biedt het flexibel leerplatform tools die deze onderwijslogistiek simpel en behapbaar maken. Op basis van onze ervaring, intensieve samenwerking met klanten en data hebben we een aantal slimme oplossingen bedacht. Deze oplossingen maken het mogelijk om onderwijs eenvoudig flexibeler te maken. Zonder ingewikkelde processen. Zo kunnen docenten doen waar ze goed in zijn, lesgeven.

 • Ondersteunt een eenduidige ontwikkeling van het onderwijsaanbod

  Flexibel en gepersonaliseerd leren vraagt om verandering in het onderwijsproces. Onderwijsteams binnen een onderwijsinstelling doen dit vanuit verschillende invalshoeken in hun eigen tempo. Dat zorgt voor verschillende behoeftes binnen een instelling. Het ene team focust eerst op het herzien van het curriculum, de ander op het flexibel plannen. Ook kan een team er voor kiezen eerst de stap te maken naar een andere vorm van begeleiden en voortgang (formatief evalueren / programmatisch toetsen). Een ander team wil graag studenten zelf keuzes laten maken in een individuele leerroute.

  Waar het onderwijsteam ook mee begint om het onderwijsproces meer flexibel of gepersonaliseerd te maken, onze tools kunnen op elk moment in het veranderproces worden ingezet.

Meer functies
Ontdek wat ons LMS voor jullie kan betekenen

We staan voor je klaar om een demo te geven en te laten zien hoe onze producten jullie onderwijs kunnen verbeteren. Plan direct een afspraak in.

Stuur bericht

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

   

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

   

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

   

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag!
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts of consultants

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring