Implementatie begeleiding

 • Consultant bij jullie op locatie
 • Snelle doorontwikkeling en gemakkelijk tickets inschieten
 • Ook na implementatie staan we voor jullie klaar

Onze consultants implementeren systemen bij jullie op locatie en geven training waar nodig

Wanneer je nieuwe software implementeert is het belangrijk om deze vanaf het begin goed in te richten om het maximale uit de software te halen. Samen met de hulp van onze consultants krijgt jouw implementatie dan een vliegende start. De ervaren consultants van Fringe ondersteunen je bij het analyseren van je huidige onderwijsprocessen en de implementatie daarvan en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers en studenten.

Implementatie met Fringe betekent het realiseren van jouw onderwijsambities met precisie en doeltreffendheid.

 • We beginnen met een grondige analyse van jouw onderwijsprocessen en doelstellingen. We kijken bijvoorbeeld naar het huidige applicatielandschap, bestaande processen in de organisatie en de doelen van de onderwijsinstelling. Samen ontwikkelen we een realistisch implementatieplan en hierbij horende strategie die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

 • Op basis van het opgestelde implementatieplan richten we samen de software in. Onze deskundige consultants passen de geselecteerde oplossingen aan jouw specifieke vereisten aan en integreren ze naadloos in jouw bestaande systemen. Hierdoor wordt een vlotte overgang gegarandeerd en worden eventuele onderbrekingen tot een minimum beperkt.

   

 • We bieden uitgebreide training aan jouw team, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe software en ingerichte processen. Onze consultants blijven betrokken om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij eventuele uitdagingen.

 • Na de implementatie stopt onze betrokkenheid niet. We blijven samenwerken om te zorgen dat jouw onderwijsinstelling blijft groeien en optimaliseren, met een focus op meer efficiëntie en betere resultaten.

Benieuwd hoe wij jullie kunnen helpen bij de implementatie van onderwijs software?

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag!
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring