Examinering en diplomering

 • Ervaren consultant bij jullie op locatie
 • Soepel verloop van het diplomeringsproces
 • Stroomlijnen van processen rondom examinering en diplomering

Examinering en diplomering met Fringe

Bij Fringe Company begrijpen we de kritische aard van de processen rondom examinering en diplomering. Of het nu gaat om het ondersteunen van de examencommissie of het examenbureau, het efficiënt inrichten van het administratieve proces, of het helpen opstellen en beheren van een examenplan, wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Kies voor Examinering en Diplomering met Fringe en ontdek hoe wij de lastige processen omvormen tot efficiënte en succesvolle mijlpalen in het onderwijs. Samen maken we het diplomeren tot een feestelijke en geautomatiseerde ervaring. Met het onderwijs, voor het onderwijs!

 • Het fundament van ons succes ligt in ons Examenplan. Het opstellen en beheren van een examenplan is een tijdrovend proces, maar essentieel voor een soepel verloop van het diplomeringsproces. Ons Examenplan biedt ongeëvenaarde waarde aan onderwijsinstellingen die streven naar automatisering en precisie. Het verlicht de werklast, bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat het diplomeren een feestje wordt.

 • Wij begrijpen de druk waarmee onderwijsinstellingen te maken hebben. Daarom richten we ons op het inrichten van de processen rondom examinering en diplomering op een beheersbare en efficiënte manier. Onze diensten zijn ontworpen om de processen te stroomlijnen, zodat je kunt vertrouwen op een vlekkeloos verloop van het diplomeringstraject.

 • Onze focus op automatisering en nauwkeurigheid betekent minder handmatig werk en meer precisie in het examineringsproces. Dit vertaalt zich in tijdswinst en de zekerheid dat de juiste studenten op het juiste moment worden gediplomeerd.

 • Wij geloven dat het diplomeren een feestelijke afsluiting van het leertraject moet zijn. We zien dat dit veelal een stressvolle periode is bij onderwijsinstellingen, ons Examenplan zorgt voor een eenvoudige afhandeling van het diplomeringsproces. Naast de software dragen ook onze diensten bij aan het creëren van een omgeving waarin studenten, docenten en onderwijsinstellingen kunnen vieren wat er is bereikt.

Benieuwd hoe wij jullie kunnen helpen bij examinering en diplomering?

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag!
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts of consultants

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring