Fringe onderwijssystemen

Wij bouwen en hebben nieuwe toekomstbestendige oplossingen die door iedere onderwijsinstelling, waar ze ook zitten in het proces van flexibilisering, gebruikt kunnen worden.

Vertrouwd door

Onze onderwijssystemen

Wij zijn hier om je te ondersteunen met onze jarenlange ervaring in consultancy en softwareontwikkeling voor en met het onderwijs. Onze software groeit mee met de behoefte van het onderwijs en is ontworpen om aan te sluiten bij veranderingen in het onderwijslandschap. Met ons gebruiksvriendelijke studentvolgsysteem, onze intuïtieve digitale leeromgeving en onze nieuwe aanvullende modules zoals: de Peilstok, de Onderwijscatalogus en het Examenplan die flexibilisering en personalisering mogelijk maken, kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het begeleiden van studenten en het faciliteren van goed onderwijs.

Fringe onderwijssystemen

Ontdek hoe we jullie kunnen helpen

We staan voor je klaar om een demo te geven en te laten zien hoe onze producten jullie onderwijs kunnen verbeteren. Plan direct een afspraak in.

Stuur bericht

Gebruikers staan centraal

Klanten zijn de ambassadeurs van Fringe en spelen een belangrijke rol in het succes van ons bedrijf. Deze samenwerkingen hebben ook een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze software.

Zo blijven we software ontwikkelen die écht aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers. Met het onderwijs, voor het onderwijs!