Examenplan

 • Overzicht workflows ter ondersteuning
 • Naleving wettelijke eisen
 • Efficiënte inrichting

Waarom het Examenplan van Fringe?

Het opstellen en beheren van een examenplan is een proces waar veel tijd in gaat zitten. Als onderwijsinstelling wil je dit proces daarom zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat een diplomeringsronde soepel verloopt en juist een feestje wordt.

Het examenplan is van onschatbare waarde voor onderwijsinstellingen die streven naar een geautomatiseerd en nauwkeurig opgesteld examenplan. Het biedt ondersteuning bij het verminderen van taken en het besparen van tijd, maar faciliteert ook een soepel verloop van het diplomeringsproces.

Het volledige proces, van het opstellen van het examenplan tot en met de publicatie ervan, maakt deel uit van de onderwijscatalogus.

 • Bij het bouwen van een examenplan komt veel administratieve rompslomp kijken.

  Het examenplan automatiseert het tijdrovende proces van het bouwen en beheren van examenplannen, waardoor de administratieve last voor onderwijsinstellingen wordt verminderd.

 • Het examenplan vereenvoudigt het inrichtingsproces door automatisch de kerntaken en werkprocessen te importeren vanuit het SBB.

  Hierdoor wordt de tijd voor invoer aanzienlijk verminderd en wordt gegarandeerd dat het examenplan voldoet aan de actuele diplomeringseisen.

 • Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het examenproces te waarborgen, moet er voldaan worden wet- en regelgeving.

  Alle vereisten vanuit wet- en regelgeving zijn in het examenplan geïntegreerd in het systeem, waardoor onderwijsinstellingen ervan verzekerd kunnen zijn dat ze voldoen aan alle wettelijke en regelgevende vereisten met betrekking tot het examenproces.

 • Vaak zijn de bestaande systemen onhandig en verouderd.

  In tegenstelling tot andere systemen, biedt het examenplan een moderne en intuïtieve interface dat zorgt voor een fijne gebruiksvriendelijke ervaring. Medewerkers kunnen efficiënt examenresultaten invoeren en vaststellen, waardoor je als docent een duidelijk overzicht hebt.

Benieuwd naar het examenplan?

Features

 • Naleving wettelijke eisen

  In het examenplan is geldende wet- en regelgeving geprogrammeerd, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gewaarborgd.

 • Overzicht workflows ter ondersteuning

  Het examenplan biedt verschillende workflows aan die een gestructureerd overzicht van de examinering ondersteunen op zowel opleidings-, groeps- en student niveau.

 • Efficiënte inrichting

  Het examenplan biedt een geautomatiseerde oplossing voor het opstellen van examenplannen. Hierdoor kunnen onderwijsinstellingen het examentraject efficiënt inrichten

Meer functies
Ontdek wat het examenplan voor jullie kan betekenen

We staan voor je klaar om een demo te geven en te laten zien hoe onze producten jullie onderwijs kunnen verbeteren. Plan direct een afspraak in.

Stuur bericht

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

   

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag! Je hebt altijd een vaste
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts of consultants

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring