Studentvolgsysteem

 • Compleet en gebruiksvriendelijk studentvolgsysteem
 • Voortgang van studenten gemakkelijk volgen
 • Modulair of integraal inzetbaar
Voorheen heette ons studentvolgsysteem:

Het onderwijs in Nederland beter maken door effectieve en professionele automatisering

Van online aanmelden tot diplomering: volg de student en borg de resultaten van zijn onderwijsloopbaan. Het studentvolgsysteem van Fringe zorg voor inzichtelijke onderwijsadministratie en neemt medewerker en docent werk uit handen.

 • Dé leerling bestaat niet. Iedere leerling is anders. Met eigen behoeftes, niveau en ontwikkeling. Wij vinden dat iedere leerling recht heeft op de leerroute die precies bij hem of haar past. Net als persoonlijke begeleiding van een leerkracht, zonder afleiding van administratieve lasten. Met het studentvolgsysteem van Fringe kan iedere student op zijn of haar eigen tempo studeren. In de online omgeving kunnen studenten hun leerroute zelf samenstellen. Op deze manier is het SVS klaar voor de toekomst van flexibel en gepersonaliseerd leren.

 • Ons studentvolgsysteem bevat alle elementen die een onderwijsinstelling nodig heeft om zowel het primaire onderwijsproces als de administratieve organisatie goed te ondersteunen. Met dit systeem volg je de student van online aanmelden tot diplomering. Met de modulaire opzet, vele functionaliteiten en de vrijheden qua inrichting en vormgeving, bieden wij iedere onderwijsinstelling een uniek ‘op maat’ informatieplatform.

 • Volg de (individuele) leerroute van de student en borg de resultaten van zijn onderwijsloopbaan. Inzichtelijk en effectief: het neemt medewerker en docent werk uit handen. Alle administratieve gegevens en voortgangsinformatie in één overzichtelijk systeem verzameld en gepresenteerd. Het onderwijs is nauw betrokken bij de doorontwikkeling. Hierdoor staan wij garant voor de gewenste ondersteuning van het onderwijsproces. Ook ondersteunen wij altijd de laatste wet- en regelgeving op het gebied van het Nederlandse onderwijs.

 • Ons studentvolgsysteem biedt diverse integratiemogelijkheden. Naast vele standaard koppelingen met bijvoorbeeld DUO systemen (VSV, Facet en RIO), biedt ons studentvolgsysteem ook koppelingen en integraties met SBB, Surfconext, Turnitin, Xedule, Intergrip, TOA, Exact online, Drillster, Evidos voor digitaal ondertekenen en meer.

  Belangrijk aandachtspunt hierbij is dat we het liefst praten in een ‘standaard’ taal zodat een integratie of koppeling eenvoudig te leggen. Hier gebruiken we de Open Onderwijs API (OOAPI) en Learning Tools Interoperability (LTI) bijvoorbeeld voor.

Benieuwd naar de werking van ons studentvolgsysteem?

Features

 • Volledig studentvolgsysteem

  Het studenvolgsysteem van Fringe bewijst zich al jaren een als effectief en breed studentvolgsysteem. Het ondersteunt de onderwijsadministratie en docenten in het mogelijk maken van goed onderwijs. Ontwikkeld vanuit de praktijk heeft het alles wat er nodig is om effectief te borgen en te administreren.

 • Modulaire opzet

  Met de modulaire opzet, vele functionaliteiten en de vrijheden qua inrichting en vormgeving, biedt ons studentvolgsysteem een standaardoplossing die voelt als   een uniek ‘op maat’ informatieplatform voor iedere onderwijsinstelling.

Meer functies
Ontdek was ons studentvolgsysteem voor jullie kan betekenen

We staan voor je klaar om een demo te geven en te laten zien hoe onze producten jullie onderwijs kunnen verbeteren. Plan direct een afspraak in.

Stuur bericht

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

   

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

   

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

   

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag!
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts of consultants

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring