Onderwijslogistieke ondersteuning

 • Consultant bij jullie op locatie
 • Holistische benadering
 • Ervaren consultants met expertise op dit snijvlak

Wil jij ook het leeraanbod en de leervraag beter bij elkaar brengen?

Het huidige beheer van een onderwijscatalogus, van het ontwikkelen van het curriculum tot aan de publicatie, wordt vaak op een gedecentraliseerde manier uitgevoerd, waarbij verschillende teams en locaties hun eigen methoden gebruiken, wat aanzienlijk veel tijd in beslag neemt. Door deze onderwijslogistieke processen te centraliseren, kunnen de mogelijkheden voor gepersonaliseerd onderwijs worden verbeterd.

“Om te kunnen flexibiliseren moet je eerst standaardiseren”

Bij Fringe Company begrijpen we dat onderwijslogistiek meer is dan alleen het plannen van lessen. Het draait om het naadloos bij elkaar brengen van de leervraag van de student en het leeraanbod van de onderwijsinstelling, en dit strekt zich uit over verschillende processen binnen jouw onderwijsomgeving. Scholen maken de transitie van aanbodgestuurd onderwijs naar vraaggestuurd onderwijs toe. Onze ervaren adviseurs beschikken over uitgebreide expertise op dit gebied en staan klaar om met jou mee te denken. Als je de optimalisatie van onderwijslogistiek beschouwt als een integraal proces en overweegt te investeren in de kwaliteit ervan, zijn we enthousiast om samen met jou aan de slag te gaan.

 • Onderwijslogistiek is als een complexe puzzel waarbij onze ervaren adviseurs de stukjes moeiteloos in elkaar laten vallen. Ze hebben uitgebreide expertise op dit snijvlak en zijn gepassioneerd om jou te helpen. Of je nu worstelt met het stroomlijnen van jouw curriculum of het optimaliseren van studieplannen, we staan voor je klaar.

 • Wij beschouwen onderwijslogistiek als een totaalproces dat elk aspect van jouw onderwijsinstelling raakt. Onze aanpak is holistisch en gericht op het creëren van synergie tussen verschillende processen om de leerervaring te verbeteren en efficiëntie te bevorderen.

 • Als je overweegt te investeren in de kwaliteit van jouw onderwijslogistiek, dan zijn wij klaar om met jou aan de slag te gaan. Wij geloven dat een goed georkestreerde onderwijslogistiek de sleutel is tot een succesvolle onderwijsomgeving. Samen tillen we de kwaliteit van jouw onderwijs naar nieuwe hoogten.

Hulp nodig bij het naadloos bij elkaar brengen van de leervraag van de student en het leeraanbod van de onderwijsinstelling?

Onze aanpak

 • Als onderwijsinstelling kan je te maken krijgen met diverse vraagstukken en/of uitdagingen op het gebied van onderwijslogistiek, software, kennis en/of capaciteit.
  Neem eenvoudig contact met ons op en leg je vraagstuk bij ons neer.

 • Onze samenwerking begint met een persoonlijke benadering. Na het eerste contact nemen we graag de tijd om uitgebreid kennis te maken en jouw specifieke vraagstukken te verkennen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent en wat jouw visie is.

 • Tegen welk probleem loop je aan? Kom je capaciteit tekort, ben je op zoek naar software om de onderwijsprocessen goed te ondersteunen of heb je een heel ander vraagstuk? Samen brengen we dit in kaart zodat we jou met een passende oplossing jou kunnen helpen.

 • Nadat we jullie wensen, eisen en behoeften in kaart hebben gebracht, kijken we binnen team Fringe welke expert het beste gekoppeld kan worden aan jou en/of jouw team. Uiteraard kijken we naar de benodigde kennis, zowel op het gebied van software maar ook welke vaardigheden er nodig zijn. Zo zorgen we voor een goede match!

 • Samen met de expert van Fringe bepaal je de doelstellingen, de aanpak en het resultaat.
  Wanneer dit allemaal helder is, kunnen we aan de slag!
  Samen, met het onderwijs, voor het onderwijs.

Of kom direct in contact met één van onze experts

0570 62 27 63

[email protected]

Liever een bericht achterlaten?

Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacyverklaring