Fringe Consultancy

Of het nu gaat om implementatie van de software, functioneel beheer of meedenken over de onderwijsprocessen, onze consultants staan voor je klaar!

Vertrouwd door

Onze consultancy

Onze consultants zijn experts op het gebied van onderwijslogistiek. Zij hebben ervaring in de gehele onderwijsketen, van curriculumontwikkeling tot aan diplomering. Naast het feit dat ze de taal van het onderwijs spreken zijn ze bij een grote verscheidenheid aan instellingen betrokken geweest om procesverbeteringen en strategische veranderingen door te voeren.

Of het nu gaat om het implementeren van software, ongeacht de leverancier, het beheren van functionaliteiten, of het bijdragen aan verbeteringen in onderwijsprocessen, onze deskundige consultants staan klaar om je te ondersteunen!

Ontdek hoe we jullie kunnen helpen

We zitten klaar om in gesprek te gaan over hoe wij je het beste kunnen ondersteunen. Plan direct een afspraak in.

Gebruikers staan centraal

Klanten zijn de ambassadeurs van Fringe en spelen een belangrijke rol in het succes van ons bedrijf. Deze samenwerkingen hebben ook een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van onze software.

Zo blijven we software ontwikkelen die écht aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers. Met het onderwijs, voor het onderwijs!