Fringe Company, een eigenwijs inzicht in onderwijs

Sinds 2003 ontwikkelen wij software om het onderwijs te ondersteunen. Het begon met Trajectplanner.nl: twee mannen met een idee en een stagiaire. Samen met een grote onderwijsinstelling bouwden ze een webbased studentenvolgsysteem. Ondertussen zijn we Fringe Company; met meer dan 20 man sterk ontwikkelen we meerdere producten en is onze dienstverlening uitgebreid met nog meer onderwijskennis.

De basis blijft overeind: wij maken het onderwijs in Nederland beter!

Het team van Fringe

Het team van Fringe Company bestaat uit een groep jonge, betrokken en gedreven mensen. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar ze gaan altijd voor het beste resultaat voor de gebruiker.

Vacatures

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Wij geloven dat het onderwijs in Nederland nog beter kan. Jij ook? Misschien kunnen we toch samenwerken. De koffie staat altijd klaar. Mail even naar info@fringe.nl en dan bellen we je terug. Leuk je te ontmoeten!

Producten van Fringe

OnderwijsOnline

OnderwijsOnline

Dé digitale leeromgeving, ontwikkeld voor en door het Nederlandse onderwijs. Een intuïtieve en overzichtelijke leeromgeving voor student en docent. Het geeft inzicht, werkt eenvoudig en daagt uit tot beter leren.

EducationOnline

Education online

Deze software dient als ict-fundament voor het mbo. Education online maakt complexe onderwijsprocessen overzichtelijk. Alle studentinformatie wordt verzameld en geborgd in dit kernregistratie, studentvolgsysteem en digitale leeromgeving ineen.

Trajectplanner

Trajectplanner

Van online aanmelden tot diplomering: dit studentvolgsysteem heeft alles wat een onderwijsinstelling nodig heeft om zowel het primaire onderwijsproces als de administratieve organisatie goed te ondersteunen.