Slide

Ons verhaal

Sinds 2003 ontwikkelen wij software om het onderwijs te ondersteunen.

Het begon met allemaal met Trajectplanner: twee mannen met een idee. Samen met een grote onderwijsinstelling bouwden ze een webbased studentenvolgsysteem. Inmiddels zijn we Fringe Company en ondersteunen wij het onderwijs van online aanmelden tot diplomeren met een compleet applicatielandschap. Samen met de klanten die zitting hebben in onze expertgroepen bedenken we nieuwe functionaliteiten en oplossingen. Zo blijven we software ontwikkelen die écht aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers.

Het team van Fringe bestaat uit een groep enthousiaste, betrokken en gedreven mensen. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar ze gaan altijd voor het beste resultaat voor de gebruiker.

Mét het onderwijs, voor het onderwijs!

Onze certificering

Veiligheid, beveiliging en betrouwbaarheid zijn belangrijke kernwoorden voor Fringe. Hier zijn wij dagelijks mee bezig. Veel onderwijsinstellingen en daarmee ook de medewerkers en studenten vertrouwen op ons voor een veilige opslag van en omgang met hun data en gegevens. 

Dit nemen wij zeer serieus en daarom is Fringe ook al enkele jaren ISO 27001 gecertificeerd. 

Met jaarlijkse audits wordt de opzet, bestaan en werking van het Informatie Beveiliging Management Systeem binnen Fringe getoetst. Ook tonen we hiermee onze werkende verbetercyclus ten aanzien van de informatiebeveiliging aan.

Onze mensen

Team Fringe bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een passie voor onderwijs en IT. Wij zijn ambitieus, leergierig en houden van een geintje. Wij werken dag in dag uit keihard om onze doelen te bereiken.

Wij zijn Fringe.

Vincent
VincentFunctional Lead
Patrick
PatrickTechnical Lead
Natascha
NataschaProduct Owner
Maak kennis met het hele team

Ben jij betrokken, gedreven en enthousiast?

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Bekijk onze vacatures

Ben jij betrokken, gedreven en enthousiast?

Wil jij het onderwijs in Nederland beter maken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die op hun eigen wijze ons verder willen helpen.

Bekijk onze vacatures

Waar kunnen we jou mee helpen?

Team Fringe staat voor je klaar! Of het nu gaat om een compleet studentvolgsysteem, een digitale leer- en werkomgeving of advies over flexibel en gepersonaliseerd onderwijs.

Neem contact met ons op