D2L

Help leerlingen meer te bereiken dan zij ooit hadden durven dromen

Over D2L

D2L verandert de manier waarop de wereld leert en helpt studenten van alle leeftijden meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hielden. D2L werkt nauw samen met klanten over de hele wereld en ondersteunt miljoenen mensen bij het online en fysiek studeren. Meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd zijn toegewijd om de beste leermiddelen te ontwikkelen en de wereld beter achter te laten dan waar ze hem aantroffen. Meer informatie over D2L voor K-12, hoger onderwijs en bedrijven vindt u op www.d2l.com.

Over D2L Brightspace

D2L Brightspace is een cloud-based leerplatform dat is gebouwd voor mensen die veel waarde hechten aan studenten succes en hen te helpen zich voor te bereiden op wat komen gaat.

Het geeft docenten in uw instelling tools waar ze dol op zullen zijn en maakt het gemakkelijk om uitzonderlijke ervaringen van studenten in het klaslokaal of volledig online te ondersteunen. D2L Brightspace is ontworpen in nauwe samenwerking met klanten over de hele wereld – het bouwen van een pedagogisch rijke set van functies om betrokkenheid, retentie en leerresultaten te verbeteren. Het maakt het ook makkelijker om te beoordelen en feedback te geven.

D2L Brightspace is zorgenvrij met een betrouwbaarheid van 99,99%. Het is zeer toegankelijk en ziet er prachtig uit op elk mobiel apparaat, waardoor het voor docenten gemakkelijker wordt om elke leerling te bereiken.

D2L Brightspace heeft meerdere brancheonderscheidingen gewonnen, waaronder de nr. 1 LMS-Technology voor next generation online teaching and learning.

Fringe en D2L maken het makkelijk

Fringe Company en D2L trekken samen op in het mbo, waarbij Fringe hun ervaring in het mbo inzet om de digitale leeromgeving van Brightspace optimaal in te richten. Daarin staat de gebruikerservaring en ondersteuning centraal. Er zijn verschillende makkelijke tools voor. Zo kunnen lessen in een bepaalde volgorde toegankelijk worden, na een test of op een aangegeven moment in het leerblok. De controle over het lesprogramma, kansen om stof te verbeteren en de mogelijkheden om iedereen de kans te geven om het af te ronden, zijn nog nooit zo groot geweest. Daarbij is Fringe ook degene die mbo instellingen ondersteunt bij vragen.

Bij onderzoeken naar effectiviteit van digitaal leren in het hoger onderwijs blijkt keer op keer dat slagingspercentages omhoog gaan, en de uitval omlaag. Het niveau van het onderwijs en de lesstof stijgt, en automatisering stroomlijnt de processen voor grotere kostenefficiëntie. Dit is het beste moment voor het mbo om ook de vruchten te plukken van professionele digitale leeromgevingen.

Wil je hier meer over weten? Stuur ons een bericht! We geven je graag een demonstratie.

Ontdek waarom Brightspace van D2L meer is dan een LMS
Fringe Company en D2L trekken samen op in het mbo, waarbij Fringe hun ervaring in het mbo inzet om de digitale leeromgeving van Brightspace optimaal in te richten. Daarin staat de gebruikerservaring en ondersteuning centraal.
Meer informatie over Brightspace

Ontdek hoe we jullie kunnen helpen

We staan voor je klaar om een demo te geven en te laten zien hoe onze producten jullie onderwijs kunnen verbeteren. Plan direct een afspraak in.