Referenties waar we trots op zijn

Onze klanten willen maar één ding: zorgen dat hun studenten zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Dat kan als studenten een simpele en intuïtieve digitale leeromgeving hebben. En dat kan als docenten hun werk goed kunnen doen en daarnaast de administratieve last zo laag mogelijk is. Benieuwd hoe onze gebruikers vinden dat onze software daar bij helpt?

ROC-Rijn-IJssel

ROC Rijn IJssel

“In de afgelopen jaren heb ik veel samengewerkt met Fringe, een ontwikkelpartner die buiten de lijntjes durft te kleuren en complexe zaken niet uit de weg gaat. We ontwikkelden samen de Peilstok, dit is een tool voor formatieve assessment van studenten op werkprocesniveau. Het ontwikkeltraject was een creatief proces waarin we veel vanuit de gebruikers hebben gedacht en vanuit het proces van begeleiden van de student. Wat er nu ligt is een tool die het volgen van de student binnen gepersonaliseerd en flexibel onderwijs mogelijk maakt. We hadden dit niet kunnen maken zonder een goede samenwerking waarbij het proces van ontwikkelen net zo belangrijk was als het product van de ontwikkeling. De mensen bij Fringe zijn communicatief sterk, denken mee en proberen zich de werkwijze van de school eigen te maken zodat ze hierop kunnen inspelen.”

Quote
De mensen bij Fringe zijn communicatief sterk, denken mee en proberen zich de werkwijze van de school eigen te maken zodat ze hierop kunnen inspelen
Vivian Wigchert-Boom Innovatiecoach

Is jullie school onze nieuwe referent? Of ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van onze gebruikers met Fringe? Neem contact met ons op.

ROC-Rijn-IJssel
ROC-West-Brabant
SOMT University
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
wellant-college
Voshaar Outdoor
Viaa hogeschool
vapro
van der Hilst
Theologische Universiteit Kampen
Theologische Universiteit Apeldoorn
SVOZ-ORG
school-for-customer-management
ROC-de-Leijgraaf
ROC-Aventus
ROC TOP
ROC Nijmegen
MBO Utrecht
marnix
lentiz
Leidse Instrumentmakers School
IVIO-Opleidingen
Iselinge Hogeschool
Hogeschool voor Toegepaste Filosofie
Hogeschool De Kempel
grafisch-lyceum-utrecht
Fontys
Essenzo Business School
Emerce Opleidingen
driestar
Design Academy Eindhoven