Medior developer

Ben jij een ervaren ontwikkelaar en ben je toe aan een échte uitdaging? Wil je werken in een grote en complexe codebase volgens de meest moderne methodieken?

Onze uitdaging is een combinatie van het optimaliseren van onze bestaande producten, het introduceren van nieuwe technieken en het bouwen aan nieuwe modules.

Even voorstellen: Fringe Company in Deventer

Een enthousiast en gedreven team met passie voor het onderwijs. Wij geloven in een flexibel en gepersonaliseerd leermodel waarbij wij de persoonlijke behoefte van de student centraal stellen. Dit doen wij door slimme software te ontwikkelen. Met onze software ontlasten wij het onderwijspersoneel én bieden wij inzicht en overzicht om direct in te kunnen spelen op het individuele ontwikkel- en leerproces van de student.

Zo ziet je werk als medior developer bij Fringe er uit

In deze functie van medior developer werk je mee aan het bouwen van nieuwe en het optimaliseren van bestaande producten. Je bent continue bezig met het verbeteren van jezelf en het team in het gebruik van onze ontwikkelmethoden en tools.

We hebben de laatste tijd flink geïnvesteerd in het moderniseren van onze technieken en werkwijze en zijn trots op wat er nu al staat. We werken volgens moderne principes als Domain Driven Design, Test Driven Development, Continuous Integration, Continuous Deployment en Trunk Based Development, waardoor we snel en efficiënt onze code naar productie kunnen brengen. Als we een echt lastig probleem tegenkomen bundelen we onze krachten in een mob programming sessie en we geloven in de gedachte van no estimates.

Ook op het vlak van technieken hebben we een innovatie slag gemaakt en we werken nu met de laatste PHP versie, met onder andere Laravel, en andere technieken / talen binnen een Kubernetes/GCP omgeving met cloudSQL en Redis die wordt ondersteund door tools als ElasticSearch, Graylog, Prometheus, Grafana en Docker. Daarnaast kun je betrokken worden bij DevOps.

Waar je goed in bent

Je hebt ruime ervaring met back-end software development, bij voorkeur in een applicatie/product gerichte omgeving. Daarnaast beschik je over een agile mindset en doorlopende aandacht voor het automatiseren van alle terugkerende handelingen.

Je bent een fijne collega met een innovatieve persoonlijkheid met de bereidheid om iedere dag de status quo te challengen, die er ook tegen kan dat zijn collega’s hetzelfde doen.

Wij zoeken een match met deze omschrijving:

 • minimaal 4 jaar werkervaring;
 • ruime kennis van PHP;
 • ruime ervaring met back-end software development, bij voorkeur in een applicatie/product gerichte omgeving;
 • agile mindset en doorlopende aandacht voor het automatiseren van alle terugkerende handelingen;
 • hoge mate van leergierigheid, want we zijn nu eenmaal een team in transitie
 • ervaring met TDD en DevOps is een pré;
 • gewoon een prettige collega.

Wij bieden jou:

 • Allereerst: een groep leergierige en gezellige collega’s in Deventer;
 • een goed salaris passend bij jouw ervaring ;
 • flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden met uiteraard een pensioenregeling en zaken als een telefoon en laptop;
 • een lekkere verse lunch, vrijdagmiddagborrels en stoelmassages;
 • 28 vakantiedagen.

Neem contact met ons op

Wil jij met ons werken? Denk je dat je ons bedrijf een stap verder kunt helpen met jouw kennis en kunde? Stuur ons dan zo snel mogelijk via [email protected] een bericht waaruit blijkt dat jij onze vrouw of man bent. Zoek daarin een vorm die bij je past: het hoeft geen brief te zijn, een video mag ook. Stuur wel even je cv mee. Wij zullen je bericht vertrouwelijk behandelen. 

We verwachten deze vacature op eigen kracht in te vullen. Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.