Senior/medior back-end developer

Ben jij een ervaren ontwikkelaar en ben je toe aan een échte uitdaging? Wil je werken in een grote en complexe codebase volgens de meest moderne methodieken?

Onze uitdaging is een combinatie van het optimaliseren van onze bestaande producten, het introduceren van nieuwe technieken en het bouwen aan nieuwe modules die onze markt echt op zijn kop gaan zetten.

Even voorstellen: Fringe Company in Deventer

Een enthousiast en gedreven team met passie voor het onderwijs. Wij geloven in een flexibel en gepersonaliseerd leermodel waarbij wij de persoonlijke behoefte van de student centraal stellen. Dit doen wij door slimme software te ontwikkelen. Met onze software ontlasten wij  het onderwijspersoneel én bieden wij inzicht en overzicht om direct in te kunnen spelen op het individuele ontwikkel- en leerproces van de student.

Zo ziet je werk als senior/medior back-end developer bij Fringe er uit

We hebben de laatste tijd flink geïnvesteerd in het moderniseren van onze technieken en werkwijze en zijn trots op wat er nu al staat. We werken volgens moderne principes als Domain Driven Design, Test Driven Development, Continuous Integration, Continuous Deployment en Trunk Based Development, waardoor we snel en efficiënt onze code naar productie kunnen brengen. Als we een echt lastig probleem tegenkomen bundelen we onze krachten in een mob programming sessie en we geloven in de gedachte van no estimates.

Ook op het vlak van technieken hebben we een innovatie slag gemaakt en we werken nu met de laatste PHP versie, met onder andere Laravel, en Kotlin binnen een Kubernetes/GCP omgeving met MongoDB, cloudSQL en Redis die wordt ondersteund door tools als ElasticSearch, Kibana, Prometheus, Grafana en Docker. Daarnaast kun je betrokken worden bij DevOps.

In deze functie van senior/medior back-end developer werk je mee aan het bouwen van nieuwe en het optimaliseren van bestaande producten. Je bent continue bezig met het verbeteren van jezelf en het team in het gebruik van onze ontwikkelmethoden en tools.

Het hele team is verantwoordelijk voor de gehele codebase en iedereen draagt bij aan alle facetten van de ontwikkeling. Wij bieden iedereen de kans om in de volle breedte impact te hebben. Kortom: we durven wel te stellen dat onze omgeving één van de meest innovatieve is in de regio.

Wij zoeken een match met deze omschrijving:

 • minimaal 4 jaar werkervaring;
 • ruime kennis van PHP;
 • ruime ervaring met back-end software development, bij voorkeur in een applicatie/product gerichte omgeving;
 • agile mindset en doorlopende aandacht voor het automatiseren van alle terugkerende handelingen;
 • hoge mate van leergierigheid, want we zijn nu eenmaal een team in transitie
 • ervaring met TDD en DevOps is een pré;
 • gewoon een prettige collega.

Wij bieden jou:

 • Allereerst: een groep jonge, leergierige en gezellige collega’s in Deventer;
 • Een prettige en ruime werkomgeving waarin je ook rust kunt vinden wanneer nodig;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een lekkere verse lunch, stoelmassages en vrijdagmiddagborrels;
 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden met uiteraard een pensioenregeling en hardware naar keuze;
 • Een goed salaris;
 • 28 vakantiedagen.

Neem contact met ons op

Is deze functie de volgende stap in jouw ontwikkeling? Of denk je dat je ons bedrijf een stap verder kunt helpen met jouw kennis en kunde?
Aarzel niet en bel ons om kennis te maken onder het genot van een drankje. Je kunt contact opnemen met Feyrouz Mgazen op telefoonnummer 06-55120649 of via [email protected]. Ook kun je je cv met een korte motivatie sturen naar [email protected].

We verwachten deze vacature op eigen kracht in te vullen. Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.