Senior Full Stack Developer

Ben jij een ervaren ontwikkelaar en ben je toe aan een échte uitdaging? Wil je werken in een grote en complexe codebase volgens de meest moderne methodieken?

Onze uitdaging is een combinatie van het optimaliseren van onze bestaande producten, het introduceren van nieuwe technieken en het bouwen aan nieuwe modules die onze markt echt op zijn kop gaan zetten.

Even voorstellen: Fringe Company in Deventer

Een enthousiast en gedreven team met passie voor het onderwijs. Wij geloven in een flexibel en gepersonaliseerd leermodel waarbij wij de persoonlijke behoefte van de student centraal stellen. Dit doen wij door slimme software te ontwikkelen. Met onze software ontlasten wij  het onderwijspersoneel én bieden wij inzicht en overzicht om direct in te kunnen spelen op het individuele ontwikkel- en leerproces van de student.

Zo ziet je werk als senior full stack developer bij Fringe er uit

We hebben de laatste tijd flink geïnvesteerd in het moderniseren van onze technieken en werkwijze en zijn trots op wat er nu al staat. We werken volgens moderne principes als Domain Driven Design, Test Driven Development, Continuous Integration, Continuous Deployment en Trunk Based Development, waardoor we snel en efficiënt onze code naar productie kunnen brengen. Als we een echt lastig probleem tegenkomen bundelen we onze krachten in een mob programming sessie en we geloven in de gedachte van no estimates.

Ook op het vlak van technieken hebben we een innovatie slag gemaakt en we werken nu met Kotlin en de laatste PHP versie binnen een Kubernetes/GCP omgeving die wordt ondersteund door tools als Elasticsearch, Docker en Redis. Onze UI wordt gebouwd in Angular 9.x.

Het hele team is verantwoordelijk voor de gehele codebase en iedereen draagt bij aan alle facetten van de ontwikkeling. We maken dus geen onderscheid tussen frontend, backend en DevOps rollen, maar bieden iedereen de kans om in de volle breedte impact te hebben. Kortom: we durven wel te stellen dat onze omgeving één van de meest innovatieve is in de regio.

In deze functie van Senior Developer werk je hands-on mee aan het bouwen van nieuwe en optimaliseren van bestaande producten, maar neem je ook je collega’s op sleeptouw. Je krijgt een grote rol in de technische realisatie van het verbeteren en vernieuwen van onze SaaS-oplossingen, en het ontwikkelen van (technische) visie en beleid. Je denkt na over verdere verbeteringen in onze architectuur en leverstraat en je draagt bij aan de doorlopende inpassing van nieuwe tools en technieken.

Wij zoeken een match met deze omschrijving:

 • Innovatieve persoonlijkheid met de bereidheid om iedere dag de status quo te challengen, die er ook tegen kan dat zijn collega’s hetzelfde doen;
 • Ruime ervaring met fullstack software development in PHP, bij voorkeur in een applicatie/product gerichte omgeving;
 • Agile mindset en doorlopende aandacht voor het automatiseren van alle terugkerende handelingen;
 • Hoge mate van leergierigheid, want we zijn nu eenmaal een team in transitie;
 • Ervaring met test driven development en continuous deployment;
 • Gewoon een prettige collega.

Wij bieden jou:

 • Allereerst: een groep jonge, leergierige en gezellige collega’s in Deventer;
 • Een prettige en ruime werkomgeving waarin je ook rust kunt vinden wanneer nodig;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een lekkere verse lunch, stoelmassages en vrijdagmiddagborrels;
 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden met uiteraard een pensioenregeling en hardware naar keuze;
 • Een goed salaris;
 • 28 vakantiedagen.

Neem contact met ons op

Wil jij met ons werken? Denk je dat je ons bedrijf een stap verder kunt helpen met jouw kennis en kunde? Stuur ons dan zo snel mogelijk via [email protected] een bericht waaruit blijkt dat jij onze vrouw of man bent. Zoek daarin een vorm die bij je past: het hoeft geen brief te zijn, een video mag ook. Stuur wel even je cv mee. Wij zullen je bericht vertrouwelijk behandelen. 

We verwachten deze vacature op eigen kracht in te vullen. Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.