Business Development Manager

Wij zoeken een Business Development Manager om onze business te verbreden en te verdiepen, een sterk gezicht in de markt te hebben en een heldere commerciële visie en strategie te kunnen implementeren.

Even voorstellen: Fringe Company in Deventer

Een enthousiast en gedreven team met passie voor het onderwijs. Wij geloven in een flexibel en gepersonaliseerd leermodel waarbij wij de persoonlijke behoefte van de student centraal stellen. Dit doen wij door slimme software te ontwikkelen. Met onze software ontlasten wij  het onderwijspersoneel én bieden wij inzicht en overzicht om direct in te kunnen spelen op het individuele ontwikkel- en leerproces van de student.

Zo ziet je werk als business development manager bij Fringe er uit

In deze functie ben jij eindverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van onze business development strategie en het uitvoeren hiervan. Je vind het leuk om hier je tanden in te zetten en gaat voor meetbaar resultaat. Je hebt aantoonbaar affiniteit met ict en kent de ins en outs van de mbo-markt. Ook de HO- en WO-markt is je niet onbekend. De belangrijke trends op de sterk veranderende onderwijsmarkt volg je op de voet.

Waar je goed in bent

Netwerken is voor jou als ademen, doorvragen en kansen zien een tweede natuur. Klanten en partners behandel je als familie. Onderhandelen op directieniveau is niet ingewikkeld voor je, niet met klanten, niet met andere leveranciers. Je houdt ervan om met veel dingen tegelijk bezig te zijn en te schakelen tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden. Je bent energiek, vasthoudend en integer.

Wat ga je doen

 • de commerciële strategie verder ontwikkelen, inclusief heldere product-markt-combinaties en bijbehorende marktsegmentaties
 • pro-actief op bezoek bij bestaande en nieuwe klanten
 • up- en cross-selling bij onze bestaande klanten
 • onze afzetmarkt verbreden door (toekomstige) klanten enthousiast te krijgen voor onze (nieuwe) softwaremodules
 • contractonderhandelingen met huidige en nieuwe klanten
 • de onderwijsmarkt voeden met onze expertise en goede ideeën. Dit doe je uiteraard samen met je collega’s.

Jouw ervaring

Voor ons is het belangrijk dat je de mbo-markt goed kent, het liefste al een netwerk hebt. Ervaring in sales is een pré. Verder heb je minstens hbo werk- en denkniveau en kun je dat aantonen. Ervaring met aanbestedingen is een grote plus.

Wij bieden jou:

 • Allereerst: een groep leergierige en gezellige collega’s in Deventer;
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring ;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden met uiteraard een pensioenregeling en zaken; als een leaseauto, een telefoon en laptop;
 • Een lekkere verse lunch, vrijdagmiddagborrels en stoelmassages;
 • 28 vakantiedagen.

Neem contact met ons op

Wil jij met ons werken? Denk je dat je ons bedrijf een stap verder kunt helpen met jouw kennis en kunde?
Stuur ons dan zo snel mogelijk via [email protected] een bericht waaruit blijkt dat jij onze vrouw of man bent.
Zoek daarin een vorm die bij je past: het hoeft geen brief te zijn, een video of presentatie mag ook. Stuur wel even je cv mee.
Wij zullen je bericht vertrouwelijk behandelen.
Voor vragen over de functie kun je ook contact opnemen met Feyrouz, via [email protected]

We verwachten deze vacature op eigen kracht in te vullen. Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.