Slide Anyplace, anywhere, anytime

Altijd en overal alle relevante informatie binnen handbereik in ons studentenportaal!

Altijd en overal

Overzichtelijk en up-to-date

Persoonlijk

Het onderwijs wordt steeds flexibeler; de leerroute van de student, maar ook het digitale landschap dat het leren ondersteunt. Apps worden specialistischer, maar er blijft ook behoefte aan een basis.
Daarmee kan het studentenportaal van Fringe je helpen. Een basis, eenvoudig, alles op 1 plek voor de student.

Eenvoudig en alles op één plek. Dat moet een studentenportaal zijn. Ons studentenportaal zorgt ervoor dat instellingen alle communicatie met de student via een centraal platform kan uitvoeren. De persoonlijke leerroute, portfolio, roosterinformatie, resultaten, lesmateriaal, nieuwsberichten, notificaties en meer. Allemaal via een dashboard waar het samenkomt voor de student.

Het studentenportaal stelt de instellingen in staat om informatie van verschillende systemen centraal aan te bieden aan de student. Dit zorgt ervoor dat de student via die centrale plek bij alle voor hem/ haar relevante informatie kan komen.

Het onderwijs wordt steeds flexibeler; de leerroute van de student, maar ook het digitale landschap dat het leren ondersteunt. Daarmee kan het studentenportaal van Fringe je helpen. Een basis, eenvoudig, alles op één plek voor de student.