Slide Iedere student een persoonlijke leeromgeving

Als school wil je dat studenten het beste uit zichzelf halen. Dat ze kunnen leren en ontwikkelen op een manier die het beste bij ze past, flexibel en gepersonaliseerd.

Met het flexibel leerplatform van Fringe krijg je:

  • meer overzicht en inzicht in de prestaties van een student, groep of opleiding

  • meer onderwijs op maat

  • minder administratief werk

Waarom een flexibel leerplatform?

Flexibel onderwijs brengt veel onderwijslogistiek met zich mee. Om te voorkomen dat leerkrachten verzanden in grote hoeveelheden administratie, biedt het flexibel leerplatform tools die deze onderwijslogistiek simpel en behapbaar maken. Op basis van onze ervaring, intensieve samenwerking met klanten en data hebben we een aantal slimme oplossingen bedacht die het mogelijk maken voor scholen om hun onderwijs eenvoudig en overzichtelijk flexibeler te maken. Zonder ingewikkelde processen. Zo kunnen leerkrachten doen waar ze goed in zijn, lesgeven.

Hoe sluit het flexibel leerplatform aan op het onderwijsproces?

Flexibel en gepersonaliseerd leren vraagt om verandering in het onderwijsproces. Onderwijsteams binnen een onderwijsinstelling doen dit vanuit verschillende invalshoeken en in hun eigen tempo. Dat zorgt voor verschillende behoeftes binnen een instelling. Het ene team focust eerst op het herzien van het curriculum, de ander op het flexibel plannen. Ook kan een team er voor kiezen eerst de stap te maken naar een andere vorm van begeleiden en voortgang (formatief evalueren / programmatisch toetsen). Het vierde team wil graag studenten zelf keuzes laten maken in een individuele leerroute.

Waar het onderwijsteam ook mee begint om het onderwijsproces meer flexibel of gepersonaliseerd te maken, onze tools kunnen op elk moment in het veranderproces worden ingezet.

Het flexibel leerplatform

Het flexibel leerplatform van Fringe is naar eigen wens en behoefte samen te stellen uit diverse modules. Elke module kan zo ingezet worden dat het verschillende niveaus van flexibiliteit ondersteunt. Zo kan je als onderwijsteam of instelling zelf bepalen hoeveel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en keuzevrijheid je de studenten wilt geven.

Verder  zijn er diverse standaard integraties en is het mogelijk om te koppelen met bijvoorbeeld ons SIS, een ELO/LMS of andere externe platformen. Op deze manier ontstaat er een flexibel landschap dat aansluit bij de wensen en behoeften van jouw onderwijsteam/onderwijsinstelling.

Meer informatie over ons flexibel leerplatform?

Of is jouw onderwijsinstelling / team al bezig met flexibel en gepersonaliseerd onderwijs en ben je benieuwd hoe het flexibel leerplatform van Fringe jou kan ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op of lees meer op OnderwijsOnline.nl

OnderwijsOnline

Vraag een gratis demo aan

Wil je weten hoe onze producten eruit zien en kijken of het echt zo intuïtief is als wij zeggen?
Maak een afspraak voor een demo!

VRAAG EEN DEMO AAN