Krachten bundelen voor beter onderwijs

Fringe en NTT DATA Business Solutions zijn twee Nederlandse ICT-bedrijven gespecialiseerd in studentinformatie- en volgsystemen en digitale leeromgevingen.
De grootste kracht van NTT DATA Business Solutions is de verwerking van data conform de nieuwste onderwijsprocessen. Fringe maakt software om ervoor te zorgen dat de student zich binnen zijn leerproces zo goed mogelijk kan ontwikkelen en staat bekend om hun mbo-kennis.

Samen ontwikkelden zij education online: het ict-fundament van het mbo.

Breng studenten en onderwijspersoneel samen in één oplossing

Het middelbaar beroepsonderwijs digitaliseert. En snel ook. Dat brengt bijzonder veel innovatieve mogelijkheden met zich mee die het onderwijs nóg beter en persoonlijker maken. Dat geldt voor zowel studenten als onderwijspersoneel. Alle informatie op een plek. Wat studenten willen terugzien in een studentinformatiesysteem? Alle relevante informatie op een overzichtelijke plek, de mogelijkheid om persoonlijke voortgang te volgen én de optie om gemakkelijk contact op te nemen met onderwijspersoneel en praktijkbegeleiders. education online brengt daarom studenten en onderwijspersoneel samen in één geïntegreerde oplossing.

Gepersonaliseerd leren en nauw contact tussen onderwijspersoneel en student in het middelbaar beroepsonderwijs: daar is een betrouwbare en moderne digitale oplossing voor nodig. education online is een krachtige tool die in een handomdraai informatie vastlegt, verantwoordt, studenten volgt én een gepersonaliseerde leerervaring biedt.

Ontdek de voordelen van education online

 • Plaats-, tijd- en apparaatonafhankelijk
  of gebruikers nu werken op een laptop, mobiele telefoon of tablet: de interface wordt altijd afgestemd op het apparaat waarmee het verbonden is. Studenten, onderwijspersoneel en medewerkers kunnen overal en op elk tijdstip aan de slag.

 • Optimale integratie
  een gefragmenteerd systeemlandschap behoort tot het verleden. education online is een volledig geïntegreerd systeem zonder ingewikkelde koppelingen maar met één aanspreekpunt. Dat maakt ook het beheer minder complex.

 • Modulaire opbouw
  door de modulaire opbouw kiezen onderwijsinstellingen zelf welke onderdelen ze wel of niet gebruiken.

 • Eenvoudige en effectieve administratie
  studentgegevens hoeven slechts eenmalig worden ingevoerd. Dat vermindert administratieve last en vergroot de datakwaliteit.

 • Veilige SaaS-omgeving
  SaaS betekent minder incidenten en minder werk aan beheer. Bovendien is een SaaS-omgeving gegarandeerd veilig en voldoet de complete oplossing altijd aan de laatste wet- en regelgeving.

Een team experts heeft ons binnen twee dagen succesvol geconverteerd naar education online, zodat ook wij gebruik kunnen maken van alle relevante koppelingen naar DUO en onze administratieve handelingen efficiënter verlopen. De methode om twee dagen bij elkaar te zitten bij ons op locatie zorgde voor een snelle afhandeling van alle opkomende issues en we hebben dit ervaren als een prettige manier van samenwerken.

Nan van Gijzen, Leidse instrumentmakers School (LiS)

Maak het verschil met education online
education online is een unieke combinatie van een robuust kernregistratiesysteem en een innovatieve, mobile first leeromgeving. Kortom: perfect toegespitst op de wensen en behoeften van moderne mbo omgevingen. Kies je voor education online, dan kies je dus voor een meer dan complete oplossing. Ontdek het zelf!