Op 28 en 29 januari vindt de saMBO-ICT conferentie weer plaats. Ook deze keer is de conferentie online. De conferentie wordt georganiseerd vanuit een speciale conferentie-teamsite in Microsoft Teams.

Voor deze editie geven education online* en Rijn IJssel op 29 januari van 10.15 uur tot 11.00 uur samen een presentatie en nemen je mee in hoe het opleidingsteam Make-up & Hair Artist van Rijn IJssel flexibel en gepersonaliseerd onderwijs in de praktijk brengt. Een inspirerend verhaal met praktijkvoorbeelden en handvatten.
Wil je dit niet missen meld je dan snel aan via de website van saMBO-ICT. Uiteraard is deelname voor onderwijsinstellingen kosteloos.

Aanmelden voor onderwijsinstellingen
Aanmelden voor bedrijven

*Fringe en itelligence zijn twee Nederlandse ICT-bedrijven gespecialiseerd in studentinformatie- en volgsystemen en digitale leeromgevingen. De grootste kracht van itelligence is de verwerking van data conform de nieuwste onderwijsprocessen. Fringe maakt software om ervoor te zorgen dat de student zich binnen zijn leerproces zo goed mogelijk kan ontwikkelen en staat bekend om hun mbo-kennis.

Samen ontwikkelden zij education online: het ict-fundament van het mbo.